Hartai Halláscentrum. Fül-orr-gége szakrendelés. Szeged, Makó, Mórahalom, Csongrád

Rólunk mondták

Az orrsövény műtét előtt, csak napi szintű orrcsepp használat mellett tudtam levegőt kapni. A műtét után újra kapok rendesen levegőt, és végigalszom az éjszakákat. A felépülés gyors volt és fájdalom mentes.
Balázs, Szeged

Kb. 20 éve használok rendszeresen orrcseppet. Nélküle nem tudtam nappal létezni, éjszaka pedig aludni. Hartai dr.-nál jártam, aki orrsövény és orrkagyló műtétet javasolt, amit először nyilván nem akartam. De több hónapos gondolkozás és várakozás után végül is a műtét mellett döntöttem. Most már tudom, hogy nem kellett volna ennyit várni! A műtét után semmilyen fájdalmam nem volt. Végre kapok levegőt az orromon és ehhez orrcseppet sem kell használnom!
Győző, Szeged

Fülzúgásom miatt rengetegszer voltam több orvosnál is – eredménytelenül. A doktor úr javasolt egy gyógyszert, ami kicsit segített, és felajánlott egy lézeres eszközt, amit kikölcsönözhettem. A készülék a 2. hónapban hozta meg az eredményeket. Azóta rendszeresen használom, a frontos időszakban naponta többször is.
Anikó, Makó

Párom javaslatára kerestem meg Hartai doktort a hirdetése alapján, mivel horkolásomtól nem tudott aludni. A kezelés után horkolásom nagyfokban csökkent, sőt olyan éjszakák is vannak, hogy egyáltalán nem horkolok.
István, Szeged

Több orvosnál jártam a nyaki csomómmal, de nem tudták megszüntetni és panaszaim sem javultak. Végül Hartai főorvoshoz fordultam, aki műtétet javasolt és altatásban eltávolította a csomót. Azóta minden panaszom megszűnt és még a műtét nyoma is alig látszik.
Béla, Békéscsaba

Orrpolip műtéten estem át Makón az egy napos sebészeten, altatásban. Hartai főorvos operált. Sokan riogattak, hogy műtét után nagy fájdalmaim lesznek és az orrtamponok eltávolítása is nagy fájdalommal fog járni.
Ehhez képest egyáltalán nem volt fájdalmam a műtét után. Az orrtamponok eltávolítása kellemetlen volt, de nem fájt. Ami rossz volt, hogy miattuk nem tudtam levegőt venni az orromon és így este kiszáradt a szám. Összességében megérte a műtét – végre újból jól kapok levegőt az orromon!
Zsuzsanna, Szeged